coaching & yoga

 

Coaching vindt voornamelijk plaats in het hoofd, yoga in het lichaam. Het is een prettige combinatie om lichamelijk en geestelijk op 1 lijn te raken. Je lichaam kan je veel vertellen, coaching met yoga combineren is daarom een effectieve mannier om te zien hoe je reageert op bepaalde situaties en te onderzoeken wat je echt belangrijk vindt. Daarnaast ontspant yoga waardoor je makkelijker bewust kan worden van je onderbewust zijn.

Heb je een uitdaging waar je niet uitkomt en wil je graag begeleiding van een bevlogen gecertificeerde coach en yogadocente? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek zodat je kan bepalen of we een klik hebben. Dit gesprek is kosteloos. Wanneer coaching & yoga je aanspreekt maken we een vervolgafspraak. De coaching & yoga sessies duren anderhalf uur. De prijs is 90 euro per keer.

Wil je op de hoogte blijven van de lessen, zie dan de facebookpagina of het instagramaccount van Yogales aan het water. Voor vragen of meer informatie kan je altijd even bellen of what’s appen met 06 37558966.