SUPyoga in de gracht

SUPYOGA LEIDEN

 

SUPyoga: een lekker leeg hoofd en tegelijkertijd plezier maken. Het is een buitenyogales waarbij het Stand Up Paddle board je yogamat is. Genietend van het geluid van het kabbelende water, laat je jezelf rustig door de stroming van de Leidse singel meenemen, terwijl je de verschillende yogahoudingen van de yogadocente nadoet. Op deze wijze kom je als vanzelf in de flow.

De combinatie van yogahoudingen en je evenwicht bewaren op de SUP is niet alleen prettig voor je geest, maar ook een fijne beleving voor je lijf. Je voelt namelijk elke lichaamsverplaatsing direct op je board en bent daardoor bewuster van het effect van je manier van bewegen. Mocht je per ongeluk in het water plonsen, dan is er niks aan de hand. Je klimt met gemak, met een grote glimlach op je gezicht van plezier, terug op de SUP om de houdingen die de docente aangeeft op de SUP te vervolgen.

Ervaring
Je hoeft geen ervaring met Stand Up Paddle boarden te hebben. De SUPyoga les begint met een korte uitleg van de basistechniek van het stand up paddle boarden en de bijbehorende veiligheidsaspecten, eerst op de kant en vervolgens in het water. Iedereen met een zwemdiploma kan dus mee doen. En ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, is dat geen probleem. Ik pas de oefeningen aan naar wat jouw lichaam kan. Je kunt in gewone comfortabele/yoga kleding mee doen. Neem voor de zekerheid wel droge kleding mee.

Prijs voor een les (60 minuten)
Privéles SUPyoga: € 60  inclusief gebruik van het SUPboard.
Reservering met twee personen: € 45 persoon inclusief gebruik van twee supboards.

Voor vragen of meer informatie kan je altijd mailen naar of what’s appen: 06 37558966.

Tot op het water!
Tatiana

Wil je op de hoogte blijven van de lessen, zie dan de facebookpagina of het instagramaccount van Yogales aan het water.