in Leidse Hout

yogales in de leidse hout
yogales in het park Leiden


Op dit moment is het buitenyoga seizoen afgelopen. Neem gerust contact met mij op over de planning van de yogales in het Leidse hout in 2020

Het park de Leidse Hout is een oase van rust midden in de stad van Leiden. De ronde overdekte pergola ook wel  de waterlelie, of muziektent genoemd, aan de vijver, is de perfecte locatie voor yogales aan het water, zelfs als het regent.

Theehuis Leidse HoutJe hoeft je niet van te voren voor de yogales aan te melden, je kan gewoon aanlopen. De prijs is 9,00 per les en betaling is contant. Dit kan bij Tatiana, de docente, 5 minuutjes voordat de les begint. Neem een yoga- of gewoon een (camping)matje mee. Wanneer het een wat koudere dag is, trek dan laagjes aan, warme sokken en als eventueel een trui die je nek bedekt.  De Leidse Hout heeft een gezellig theehuis, om achteraf gezellig nog wat te drinken.

Het park de Leidse Hout ligt in Leiden vlak tegen Oegstgeest en is bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.  Vanaf Leiden Centraal Station is het 10 minuten lopen richting het Diaconessenhuis dat nu Alrijne Ziekenhuis heet. Gratis parkeren kan het makkelijkste op de parkeerplaats bij voetbalvereniging UVS  aan de Oegstgeesterweg tegenover de natuurijsbaan (let op er zijn twee voetbalverenigingen). Vanaf dit grote parkeerterrein loop je in een paar minuten via het bruggetje het park in, richting het Theehuis en de vijver. Bekijk voor de exacte locatie van de Waterlelie de plattegrond van de Leidse Hout.

Wil je op de hoogte blijven van de lessen, zie dan de facebookpagina of het instagramaccount van Yogales aan het water. Voor vragen of meer informatie kan je altijd even bellen of what’s appen met 06 37558966.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren