beach yoga Katwijk


Vanaf juni 2020 is er weer iedere zondag bij Surfschool SurfKaravaan beach yoga van 10:00 – 11:00

Beach yoga in Katwijk op zondagochtend, is voor iedereen. Ook als je nooit aan yoga doet. Na een uurtje strand yoga aan zee lijkt je leven een stuk eenvoudiger. Grote kans dat je door yoga in de zeelucht zowel soepeler en fitter als kalmer én energieker voelt. Daarnaast kan beach yoga je een helder hoofd geven. Niks doet er meer even toe, alleen het “gewoon” zijn. Dit maakt dat een strand yoga steeds populairder wordt.

Alhoewel de yogales buiten is, gaat deze altijd door. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, je kan gewoon aanlopen.  De prijs is 9,00 euro per les en betaling is contant. Dit kan bij Tatiana, de docente, 5 minuutjes voordat de les begint. Neem een handdoek of yogamatje mee. Wanneer het een wat koudere dag is, trek dan laagjes aan, warme sokken en eventueel een trui die je nek bedekt.

Zondag relax-dag
Iedere zondag beach yoga van 10:00 tot 11:00 bij Strandpaviljoen Willy Zuid. We verzamelen voor Golfsurfschool SurfKaravaan tussen de strandhuisjes en het paviljoen. Willy Zuid is een gezellige plek om  na de yogales gezellig nog wat te drinken. Mocht je willen (leren) surfen, dan kan je om 13:00 met de surfles van Surfschool SurfKaravaan me doen. Het is belangrijk deze surfles op tijd te reserveren.

Laat het mij weten als je nog vragen hebt door te mailen naar of te bellen / what’s appen naar 06 37558966

Tot op het strand,
Tatiana
PS de yogales op zaterdagochtend is komen te vervallen

PS2psWil je op de hoogte blijven van de lessen, wordt dan bevriend op de facebookpagina van Yogales aan het water.