beach yoga Katwijk


Op dit moment is het buitenyoga seizoen afgelopen. Neem gerust contact op over de planning van de yogalessen vanaf juni 2020.

Beach yoga in Katwijk, is voor iedereen. Ook als je nooit aan yoga doet. Na een uurtje strand yoga aan zee lijkt je leven een stuk eenvoudiger. Grote kans dat je door yoga in de zeelucht zowel soepeler en fitter als kalmer én energieker voelt. Daarnaast kan beach yoga je een helder hoofd geven. Niks doet er meer even toe, alleen het “gewoon” zijn. Dit maakt dat een strand yoga steeds populairder wordt.

Alhoewel de yogales buiten is, gaat deze altijd door. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, je kan gewoon aanlopen.  De prijs is 9,00 euro per les en betaling is contant. Dit kan bij Tatiana, de docente, 5 minuutjes voordat de les begint. Neem een handdoek of yogamatje mee. Wanneer het een wat koudere dag is, trek dan laagjes aan, warme sokken en eventueel een trui die je nek bedekt. We verzamelen bij Strandpaviljoen Willy Zuid.  Willy Zuid is een gezellige plek om na de yogales gezellig nog wat te drinken.

Laat het mij weten als je nog vragen hebt door te mailen naar of te bellen / what’s appen naar 06 37558966

Tot op het strand,
Tatiana

Wil je op de hoogte blijven van de lessen, wordt dan bevriend op de facebookpagina van Yogales aan het water.