beach yoga Katwijk

 

*Vanwege corona vinden er nog geen yoga groepslessen op het strand plaats. De beach yogalessen in Katwijk zijn voor iedereen, ook als je nooit aan yoga doet. Na een uurtje strandyoga aan zee lijkt je leven een stuk eenvoudiger. Grote kans dat je door yoga in de zeelucht zowel soepeler en fitter als kalmer én energieker voelt. Daarnaast kan beachyoga je een helder hoofd geven. Niks doet er meer even toe, alleen het “gewoon” zijn. Dit maakt dat een strandyoga steeds populairder wordt.

Alhoewel de yogales buiten is, gaat deze wanneer de lessen weer plaatsvinden altijd door. Je hoeft je niet van te voren aan te melden, je kan gewoon aanlopen.  De prijs is 10 euro per les en betaling is contant, graag gepast. Dit kan bij Tatiana, de docente, 5 minuutjes voordat de les begint. Een handdoek is handiger dan een yogamatje. Wanneer het een wat koudere dag is, trek dan laagjes aan, warme sokken en eventueel een trui die je nek bedekt. We verzamelen boven aan de trappen naast Strandpaviljoen Willy Zuid. Om 10:30 lopen we naar een fijn plekje op het strand.

Op dit moment geef ik vanwege corona  geen yogales op het strand. Laat het weten als je vragen hebt door te mailen naar of te bellen / what’s appen naar 06 37558966

Tot op het strand,
Tatiana

Wil je op de hoogte blijven van de lessen, zie dan de facebookpagina of het instagramaccount van Yogales aan het water.